Stoisko: mięso i wędliny

Każdy sklep, który posiada stoisko z wędlinami i serami, musi zadbać o odpowiednie akcesoria służące do ekspozycji oraz ochrony towarów.

Chcąc zadbać o bezpieczeństwo oraz estetyczny wygląd mięs, ryb, serów , czy sałatek, trzeba wyposażyć stoisko w odpowiednie pojemniki. W naszym asortymencie posiadamy modele różniące się między sobą pojemnością, dzięki czemu można dobrać produkty pasujące do oferowanego asortymentu.

Posiadamy także piece, które mogą być wykorzystywane do pieczenia, smażenia, duszenia, grillowania oraz gotowania na parze.

Pokrojone artykuły można szczelnie spakować stosując nasze pakowarki próżniowe. Ten sposób zabezpieczania towarów z pewnością przypadnie do gustu klientom, co przełoży się na zwiększenie popularności stoiska.

Wśród dostępnych produktów znajdują się także krajalnice, kotleciarki, pakowarki próżniowe oraz wiele innych asortymentów. Posiadamy także specjalistyczne noże, piły i tasaki, które usprawnią porcjowanie mięsa. Oferowany przez nas sprzęt pochodzi od znanych i sprawdzonych producentów, jakimi są Stalgast, Hendi oraz Barscher.

Piła do mięsa, ryb i drobiu Inoxxi BS 155T
Profesjonalna piła Inoxxi BS 155T przeznaczona jest do cięcia zamrożonego lub surowego mięsa z kośćmi, ryb i drobiu. Jest niezwykle łatwa w obsłudze i czyszczeniu. Przeznaczona do użytku w sklepach i mniejszych zakładach przemysłowych.Dzięki zaawansowanym systemom zapewnia wysoki standard bezpieczeństwa. Części elektryczne zabezpieczone są przed ingerencją wody.
7 959,33 PLN
6 471,00 PLN netto
Rożen elektryczny Kromet 000.OE-6
Jednorazowy wsad : 6 kurczaków, Moc 5 kW
Dostępne również w wersji zasilanej prądem jednofazowym 230 V o mocy 3,2 kW.
6 709,65 PLN
5 455,00 PLN netto
Pakowarka próżniowa VICTOR Vacuum
Pakowarka próżniowa Victor Vacuum to urządzenie doskonale nadające się do średniej wielkości sklepów.
wymiary urządzenia: 480x330x320 mm
wymiary komory: 385x280x50 mm
wymiary zgrzewu: 260x8 mm
wydajność pompy: 10 m3/h, moc: 0,37 kW, napięcie: 230V
waga: 44 kg
4 426,77 PLN
3 599,00 PLN netto
Kotleciarka / steaker Victor EL
Urządzenie Victor EL służy do szybkiego i ekonomicznego przygotowywania płatów mięsa o odpowiedniej wielkości i grubości, takich jak: kotlety, filety, steki, bitki itp.
Wymiary: 495 x 220 x 410 mm
Maksymalna szerokość nacinanego mięsa 175 mm
Moc 735 W
Waga 24,5 kg
3 442,77 PLN
2 799,00 PLN netto
Krajalnica do wędlin 612p, grawitacyjna, nóż 30 cm, Ma-Ga
Krajalnica grawitacyjna do wędlin 612p służy do krojenia wędlin (i mięsa) na plastry o maksymalnej grubości do 24 mm.  Jest przeznaczona do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii.
4 913,85 PLN
3 995,00 PLN netto
Piła do mięsa, ryb i drobiu Inoxxi BS 182T
Profesjonalna piła Inoxxi BS 182T przeznaczona jest do cięcia zamrożonego lub surowego mięsa z kośćmi, ryb i drobiu. Jest niezwykle łatwa w obsłudze i czyszczeniu. Przeznaczona do użytku w sklepach i mniejszych zakładach przemysłowych.Dzięki zaawansowanym systemom zapewnia wysoki standard bezpieczeństwa. Części elektryczne zabezpieczone są przed ingerencją wody.
9 597,69 PLN
7 803,00 PLN netto