Wyposażenie stoisk sklepowych

Niewłaściwie wyeksponowany asortyment nie zwróci uwagi klientów. Warto zadbać o to, aby prezentował się jak najatrakcyjniej. Oferujemy wyposażenie sklepowe (akcesoria, urządzenia, pojemniki) dla przeróżnych typów produktów. Aby ułatwić wybór, podzieliliśmy ofertę na następujące stoiska:

  • mięsno-wędliniarskie

  • cukiernicze,

  • piekarnicze,

  • owocowo-warzywne,

  • kwiatowe.

Produkty z wymienionych kategorii posiadają odpowiednie atesty jakości oraz spełniają wymagania (normy) dopuszczające je do kontaktu z żywnością. Dzięki wykorzystaniu wytrzymałych tworzyw są odporne na uszkodzenia mechaniczne i termiczne. Długa żywotność to nie jedyna zaleta. Wyposażenie stoisk sklepowych dostępne jest w szerokiej gamie rozwiązań. To przeróżne pojemniki, tacki, urządzenia oraz akcesoria niezbędne do estetycznej i zarazem właściwej ekspozycji towaru.

Piła do mięsa, ryb i drobiu Inoxxi BS 155T
Profesjonalna piła Inoxxi BS 155T przeznaczona jest do cięcia zamrożonego lub surowego mięsa z kośćmi, ryb i drobiu. Jest niezwykle łatwa w obsłudze i czyszczeniu. Przeznaczona do użytku w sklepach i mniejszych zakładach przemysłowych.Dzięki zaawansowanym systemom zapewnia wysoki standard bezpieczeństwa. Części elektryczne zabezpieczone są przed ingerencją wody.
14 833,80 zł
- 12 060,00 zł netto
Stół zalewowy 1 x 2 m,"Floks", do ekspozycji kwiatów, stacjonarny, wystawowy
Stacjonarny stół zalewowy do ekspozycji roślin ozdobnych, wysokość stała 83 cm lub regulowana 60-80 cm, kuweta 2050 x 1020 mm.
Stoły zalewowe to funkcjonalne i ergonomiczne narzędzie. Stoły posłużą Ci na lata, dzięki odpowiedniej ekspozycji klient chętniej zrobi zakupy właśnie u Ciebie.
1 540,15 zł
- 1 252,15 zł netto
Rożen elektryczny Kromet 000.OE-6
Jednorazowy wsad : 6 kurczaków, Moc 5 kW
Dostępne również w wersji zasilanej prądem jednofazowym 230 V o mocy 3,2 kW.
8 486,00 zł
- 6 899,19 zł netto
Pakowarka próżniowa VICTOR Vacuum
Pakowarka próżniowa Victor Vacuum to urządzenie doskonale nadające się do średniej wielkości sklepów.
wymiary urządzenia: 480x330x320 mm
wymiary komory: 385x280x50 mm
wymiary zgrzewu: 260x8 mm
wydajność pompy: 10 m3/h, moc: 0,37 kW, napięcie: 230V
waga: 44 kg
4 426,77 zł
- 3 599,00 zł netto
Kotleciarka / steaker Victor EL
Urządzenie Victor EL służy do szybkiego i ekonomicznego przygotowywania płatów mięsa o odpowiedniej wielkości i grubości, takich jak: kotlety, filety, steki, bitki itp.
Wymiary: 495 x 220 x 410 mm
Maksymalna szerokość nacinanego mięsa 175 mm
Moc 735 W
Waga 24,5 kg
3 442,77 zł
- 2 799,00 zł netto
Piła do mięsa, ryb i drobiu Inoxxi BS 182T
Profesjonalna piła Inoxxi BS 182T przeznaczona jest do cięcia zamrożonego lub surowego mięsa z kośćmi, ryb i drobiu. Jest niezwykle łatwa w obsłudze i czyszczeniu. Przeznaczona do użytku w sklepach i mniejszych zakładach przemysłowych.Dzięki zaawansowanym systemom zapewnia wysoki standard bezpieczeństwa. Części elektryczne zabezpieczone są przed ingerencją wody.
16 026,90 zł
- 13 030,00 zł netto
Nóż kuchenny walcowany 210 mm
Nóż kuchenny 210 mm

ostrza noża ze stali nierdzewnej utwardzanej przez walcowanie
rękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach łączenia
30,87 zł
- 25,10 zł netto
Kotleciarka/steaker elektryczny Inoxxi T-707
To wytrzymałe, przeznaczone do pracy ciągłej urządzenie napędzane jest wentylowanym silnikiem o mocy 400 W.
Dwa komplety ostrzy (po 44 tarcze w każdym) z łatwością natną i zmiękczą nawet najtwardsze mięso, czyniąc z niego pełnowartościowy surowiec. Duża gardziel pozwala na obróbkę porcji o grubości do 2cm i szer do 18 cm.
Obudowa z aluminium/magnezu, zestaw nacinający z wysokogatunkowej stali.
16 494,30 zł
- 13 410,00 zł netto
Rożen elektryczny Kromet 000.OE-12
Jednorazowy wsad : 12 kurczaków, Moc 7,5 kW
Idealne dla średnich i dużych stoisk mięsno-wędliniarskich w supermarketach spożywczych.
Zapach pieczonych kurczaków może zwiększyć obrót na całym stoisku nawet o 15-20%.
9 257,00 zł
- 7 526,02 zł netto
Pakowarka próżniowa STALGAST
Pakowarka próżniowa STALGAST
Maksymalna szer. zgrzewu torebki 290 mm
Wymiary komory: WxDxH -  300 x 290 x ok.100 mm

3 682,74 zł
- 2 994,10 zł netto
Nóż do mięsa kuty 130mm
Nóż do mięsa kuty 130 mm
wykonane są z kutego pręta stalowego
rękojeść dopasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach łączenia
23,95 zł
- 19,47 zł netto
Piec konwekcyjny z naparowaniem i sondą termiczną 000.PK-4
Piec konwekcyjny z naparowaniem i sondą termiczną.
Moc całkowita : 5,2 kW
Zasilanie : 400V, 50Hz
Wymiary : 750 x 742 x 540 [mm]
Płynna regulacja temperatury : od 50 - 250 oC
Oświetlenie komory : tak
Pojemność : 4 x GN 1/1
Podstawa pod piec z prowadnicami na pojemniki GN - za dopłatą.
13 018,00 zł
- 10 583,74 zł netto