Kotleciarki

produkt niedostępny
Kotleciarka / steaker Victor EL
produkt niedostępny
Urządzenie Victor EL służy do szybkiego i ekonomicznego przygotowywania płatów mięsa o odpowiedniej wielkości i grubości, takich jak: kotlety, filety, steki, bitki itp.

Wymiary: 495 x 220 x 410 mm
Maksymalna szerokość nacinanego mięsa 175 mm
Moc 735 W
Waga 24,5 kg

3 442,77 zł
- 2 799,00 zł netto
Wkład nacinająco-kruszący S011, S012, S021 do kotleciarki, steakera Bizerba (bez napedu)
Najwygodniejszy, dostępny na rynku profesjonalny steaker.
Dostępne wkłady (przystawki):
wkład S 011, przystawka do nacinania włókien i delikatnego zmiękczania mięsa, idealna do steków
wkład S 012, przystawka do nacinania, zmiękczania i spajania kawałków, bardziej rozbija mięso
wkład S 021, przystawka do rozcinania na paseczki i przygotowywania sałatek
3 996,27 zł
- 3 249,00 zł netto
Kotleciarka ręczna
Kotleciarka ręczna do mięsa.
1 414,50 zł
- 1 150,00 zł netto
Kotleciarka, steaker Slico E650
Kotleciarki do cięcia mięsa na kotlety to profesjonalne urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej pozwalające szybko i wygodnie przygotować dużą ilość kotletów. Wykorzystywane na szeroką skale w przemyśle mięsnym, lokalach gastronomicznych,restauracjach, sklepach mięsnych czy firmach cateringowych.
67 146,31 zł
- 54 590,50 zł netto
Kotleciarka, steaker ICONE 1100
Kotleciarki do cięcia mięsa na kotlety to profesjonalne urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej pozwalające szybko i wygodnie przygotować dużą ilość kotletów. Wykorzystywane na szeroką skale w przemyśle mięsnym, lokalach gastronomicznych,restauracjach, sklepach mięsnych czy firmach cateringowych.
76 511,53 zł
- 62 204,50 zł netto
Kotleciarka, steaker ICONE 700
Kotleciarki do cięcia mięsa na kotlety to profesjonalne urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej pozwalające szybko i wygodnie przygotować dużą ilość kotletów. Wykorzystywane na szeroką skale w przemyśle mięsnym, lokalach gastronomicznych,restauracjach, sklepach mięsnych czy firmach cateringowych.
73 187,46 zł
- 59 502,00 zł netto
Kotleciarka, steaker ICONE 700 Bacon(250 mm)
Kotleciarki do cięcia mięsa na kotlety to profesjonalne urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej pozwalające szybko i wygodnie przygotować dużą ilość kotletów. Wykorzystywane na szeroką skale w przemyśle mięsnym, lokalach gastronomicznych,restauracjach, sklepach mięsnych czy firmach cateringowych.
82 783,92 zł
- 67 304,00 zł netto
Kotleciarka/steaker ręczny Inoxxi T-404
Napędzane ręcznie dwa komplety stalowych ostrzy (po 44 tarcze w każdym) z łatwością natną i zmiękczą nawet najtwardsze mięso, czyniąc z niego pełnowartościowy surowiec.
Swobodny dostęp do urządzenia pozwala na pracę z dużymi i grubymi porcjami surowca. Prosty demontaż i czyszczenie. Tylko 4 elementy zestawu nacinającego.
Obudowa z aluminium/magnezu, zestaw nacinający z wysokogatunkowej stali.
7 097,10 zł
- 5 770,00 zł netto
Kotleciarka / steaker Hendi
Kolteciarka Hendi - najtańsza na rynku

moc 350 W
maksymalna wielkość porcji mięsa: szerokość 160 mm x grubość 30 mm
prędkość zespołów noży zmiękczających 75 obr./min
silnik chłodzony wbudowanym wentylatorem - obudowa - stal nierdzewna
3 638,34 zł
- 2 958,00 zł netto
Kotleciarka/steaker elektryczny Inoxxi T-707
To wytrzymałe, przeznaczone do pracy ciągłej urządzenie napędzane jest wentylowanym silnikiem o mocy 400 W.
Dwa komplety ostrzy (po 44 tarcze w każdym) z łatwością natną i zmiękczą nawet najtwardsze mięso, czyniąc z niego pełnowartościowy surowiec. Duża gardziel pozwala na obróbkę porcji o grubości do 2cm i szer do 18 cm.
Obudowa z aluminium/magnezu, zestaw nacinający z wysokogatunkowej stali.
16 494,30 zł
- 13 410,00 zł netto