Kotleciarki
Jest 18 produktów.
Kotleciarka / steaker Victor EL
Urządzenie Victor EL służy do szybkiego i ekonomicznego przygotowywania płatów mięsa o odpowiedniej wielkości i grubości, takich jak: kotlety, filety, steki, bitki itp.
Wymiary: 495 x 220 x 410 mm
Maksymalna szerokość nacinanego mięsa 175 mm
Moc 735 W
Waga 24,5 kg
Wymiary: 495 x 220 x 410 mm
Maksymalna szerokość nacinanego mięsa 175 mm
Moc 735 W
Waga 24,5 kg
3 442,77 PLN
2 799,00 PLN
netto
Kotleciarka/steaker elektryczny Inoxxi T-707
To wytrzymałe, przeznaczone do pracy ciągłej urządzenie napędzane jest wentylowanym silnikiem o mocy 400 W.
Dwa komplety ostrzy (po 44 tarcze w każdym) z łatwością natną i zmiękczą nawet najtwardsze mięso, czyniąc z niego pełnowartościowy surowiec. Duża gardziel pozwala na obróbkę porcji o grubości do 2cm i szer do 18 cm.
Obudowa z aluminium/magnezu, zestaw nacinający z wysokogatunkowej stali.
Dwa komplety ostrzy (po 44 tarcze w każdym) z łatwością natną i zmiękczą nawet najtwardsze mięso, czyniąc z niego pełnowartościowy surowiec. Duża gardziel pozwala na obróbkę porcji o grubości do 2cm i szer do 18 cm.
Obudowa z aluminium/magnezu, zestaw nacinający z wysokogatunkowej stali.
12 320,17 PLN
10 016,40 PLN
netto
Kotleciarka / steaker Edertal FM 35 (napęd + wałki do nacinania mięsa)
Urządzenie do skruszenia i cięcia mięsa oraz wstępnego przygotowywania potraw mięsnych np. kotletów schabowych.
9 838,77 PLN
7 999,00 PLN
netto
Kotleciarka / Steaker Bizerba + wkład nacinająco-kruszący S011
Najwygodniejszy profesjonalny steaker.
Wkład S011 nacinająco-kruszący do steaków i kotletów (w odróżnieniu od wkładu S012 - bardziej nacina włókna niż rozbija mięso).
Wkład S011 nacinająco-kruszący do steaków i kotletów (w odróżnieniu od wkładu S012 - bardziej nacina włókna niż rozbija mięso).
12 705,90 PLN
10 330,00 PLN
netto
Kotleciarka, steaker, tenderyzator Bizerba: napęd + wkład nacinająco-kruszący S011, S012, S021
Najwygodniejszy, dostępny na rynku profesjonalny steaker.
Dostępne wkłady (przystawki):
wkład S 011, przystawka do nacinania włókien i delikatnego zmiękczania mięsa, idealna do steków
wkład S 012, przystawka do nacinania, zmiękczania i spajania kawałków, bardziej rozbija mięso
wkład S 021, przystawka do rozcinania na paseczki i przygotowywania sałatek
Dostępne wkłady (przystawki):
wkład S 011, przystawka do nacinania włókien i delikatnego zmiękczania mięsa, idealna do steków
wkład S 012, przystawka do nacinania, zmiękczania i spajania kawałków, bardziej rozbija mięso
wkład S 021, przystawka do rozcinania na paseczki i przygotowywania sałatek
8 720,70 PLN
7 090,00 PLN
netto
Kotleciarka / steaker Hendi
Kolteciarka Hendi - najtańsza na rynku
moc 350 W
maksymalna wielkość porcji mięsa: szerokość 160 mm x grubość 30 mm
prędkość zespołów noży zmiękczających 75 obr./min
silnik chłodzony wbudowanym wentylatorem - obudowa - stal nierdzewna
moc 350 W
maksymalna wielkość porcji mięsa: szerokość 160 mm x grubość 30 mm
prędkość zespołów noży zmiękczających 75 obr./min
silnik chłodzony wbudowanym wentylatorem - obudowa - stal nierdzewna
2 801,82 PLN
2 277,90 PLN
netto
Przystawka do mięsa na shoarmę do kotleciarki / steakera Hendi
Przystawka do mięsa na shoarmę do kotleciarki Hendi.Obudowa i noże ze stali nierdzewnej
2 zespoły noży tnących na paski o szerokości ok. 4 mm
Długość wałka 165 mm
2 zespoły noży tnących na paski o szerokości ok. 4 mm
Długość wałka 165 mm
2 422,61 PLN
1 969,60 PLN
netto
Przystawka do mięsa drobiowego do kotleciarki / steakera Hendi
Przystawka do mięsa drobiowego do kotleciarki Hendi.
945,01 PLN
768,30 PLN
netto
Wkład nacinająco-kruszący S011, S012, S021 do kotleciarki, steakera Bizerba (bez napedu)
Najwygodniejszy, dostępny na rynku profesjonalny steaker.
Dostępne wkłady (przystawki):
wkład S 011, przystawka do nacinania włókien i delikatnego zmiękczania mięsa, idealna do steków
wkład S 012, przystawka do nacinania, zmiękczania i spajania kawałków, bardziej rozbija mięso
wkład S 021, przystawka do rozcinania na paseczki i przygotowywania sałatek
Dostępne wkłady (przystawki):
wkład S 011, przystawka do nacinania włókien i delikatnego zmiękczania mięsa, idealna do steków
wkład S 012, przystawka do nacinania, zmiękczania i spajania kawałków, bardziej rozbija mięso
wkład S 021, przystawka do rozcinania na paseczki i przygotowywania sałatek
3 996,27 PLN
3 249,00 PLN
netto
Kotleciarka/steaker ręczny Inoxxi T-404
Napędzane ręcznie dwa komplety stalowych ostrzy (po 44 tarcze w każdym) z łatwością natną i zmiękczą nawet najtwardsze mięso, czyniąc z niego pełnowartościowy surowiec.
Swobodny dostęp do urządzenia pozwala na pracę z dużymi i grubymi porcjami surowca. Prosty demontaż i czyszczenie. Tylko 4 elementy zestawu nacinającego.
Obudowa z aluminium/magnezu, zestaw nacinający z wysokogatunkowej stali.
Swobodny dostęp do urządzenia pozwala na pracę z dużymi i grubymi porcjami surowca. Prosty demontaż i czyszczenie. Tylko 4 elementy zestawu nacinającego.
Obudowa z aluminium/magnezu, zestaw nacinający z wysokogatunkowej stali.
6 027,00 PLN
4 900,00 PLN
netto
Kotleciarka, steaker ICONE 700 Bacon(250 mm)
Kotleciarki do cięcia mięsa na kotlety to profesjonalne urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej pozwalające szybko i wygodnie przygotować dużą ilość kotletów. Wykorzystywane na szeroką skale w przemyśle mięsnym, lokalach gastronomicznych,restauracjach, sklepach mięsnych czy firmach cateringowych.
77 684,34 PLN
63 158,00 PLN
netto
Kotleciarka, steaker ICONE 700
Kotleciarki do cięcia mięsa na kotlety to profesjonalne urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej pozwalające szybko i wygodnie przygotować dużą ilość kotletów. Wykorzystywane na szeroką skale w przemyśle mięsnym, lokalach gastronomicznych,restauracjach, sklepach mięsnych czy firmach cateringowych.
68 801,28 PLN
55 936,00 PLN
netto