Witryny cukiernicze

Każdy z nas lubi ciastka, torty lub innego rodzaju słodkości. Jako właściciel gastronomi musimy pamiętać o właściwym przechowywaniu swoich produktów, aby zachowały świeżość, walory smakowe czy odpowiedni wygląd. Do tego właśnie potrzebne są witryny cukiernicze. Dlaczego warto doinwestować i zakupić ten sprzęt? Poniższy artykuł przedstawi Państwu odpowiedź.

Witryny cukiernicze możemy podzielić na dwa rodzaje:

  • Witryny cukiernicze chłodnicze – te urządzenia charakteryzują się posiadaniem agregatu chłodniczego wewnętrznego. Dzięki tej specyfikacji urządzenie może obniżyć temperaturę w zakresie od +5/+15 °C. Urządzenie to dedykowane jest do przechowywanie|: ciast, torty, babeczki.

Proponujemy wybór właśnie tych urządzeń:

Witryna cukiernicza JAMAJKA (0.6W) z agregatem wewnętrznym 0,7m, 70cm

Witryna cukiernicza, lada LCC Carina 02 1.0 z agregatem wbudowanym

Witryna cukiernicza INNOVA T 74 z agregatem wewnętrznym

  • Witryny cukiernicze neutralne – w tej wersji produkt pozbawiony jest elementu obniżającego temperaturę. Ciastkarki te służą zatem do eksponowania oraz przechowywania produktów. Dostęp do nich znajduję się tylko od tyłu, co uniemożliwia klientowi dotknięcie towaru. Te urządzenia (witryna nablatowa) najczęściej znajdują się przy kasach.

W naszej ofercie znajdziecie państwo wiele urządzeń tego rodzaju:

Witryna cukiernicza VERTIKA N1300 - wersja neutralna (niechłodnicza)

Witryna, lada cukiernicza, ciastkarka C-A 102 - wersja neutralna (niechłodnicza)

Witryna, lada cukiernicza, ciastkarka EXCELLENTE C 137 - wersja neutralna (niechłodnicza)

Nasz sklep internetowy posiada bogatą ofertę witryn cukierniczych wielu znanych producentów:

Igloo,

Bolarus,

RAPA,

Cebea,

Es - system-k.