Witryny cukiernicze

Każdy z nas lubi ciastka, torty lub innego rodzaju słodkości. Jako właściciel gastronomi musimy pamiętać o właściwym przechowywaniu swoich produktów, aby zachowały świeżość, walory smakowe czy odpowiedni wygląd. Do tego właśnie potrzebne są witryny cukiernicze. Dlaczego warto doinwestować i zakupić ten sprzęt? Poniższy artykuł przedstawi Państwu odpowiedź.

Witryny cukiernicze możemy podzielić na dwa rodzaje:

  • Witryny cukiernicze chłodnicze – te urządzenia charakteryzują się posiadaniem agregatu chłodniczego wewnętrznego. Dzięki tej specyfikacji urządzenie może obniżyć temperaturę w zakresie od +5/+15 °C. Urządzenie to dedykowane jest do przechowywanie|: ciast, torty, babeczki.

Proponujemy wybór właśnie tych urządzeń:

Witryna cukiernicza JAMAJKA (0.6W) z agregatem wewnętrznym 0,7m, 70cm

Witryna cukiernicza, lada LCC Carina 02 1.0 z agregatem wbudowanym

Witryna cukiernicza INNOVA T 74 z agregatem wewnętrznym