Bagieciarka piekarnicza, rogalikarka, urządzenie do produkcji francuskich bagietek, paluchów, FRFI500 Imp02 Pozostałe - 4store.p
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-21%

Bagieciarka piekarnicza, rogalikarka, urządzenie do produkcji francuskich bagietek, paluchów, FRFI500

Profesjonalna bagieciarka przeznaczona do produkcji bagietek, paluchów, rogalików, drożdżówek, bułek do hot-dogów i bochenków chleba poprzez wałkowanie i zwijanie kęsów ciasta.

27 712,88 zł Brutto

22 530,80 zł Netto

35 079,60 zł -21%


22 530,80 zł netto
help_outlineZapytaj o produkt
Bagieciarka piekarnicza, rogalikarka, urządzenie do produkcji francuskich bagietek, paluchów, FRFI500

Bagieciarka piekarnicza, rogalikarka, urządzenie do produkcji francuskich bagietek, paluchów, FRFI500

Profesjonalna bagieciarka przeznaczona do produkcji bagietek, paluchów, rogalików, drożdżówek, bułek do hot-dogów i bochenków chleba poprzez wałkowanie i zwijanie kęsów ciasta.

Akceptuję zasady polityki prywatności  

Profesjonalna bagieciarka przeznaczona do produkcji bagietek, paluchów, rogalików, drożdżówek, bułek do hot-dogów i bochenków chleba poprzez wałkowanie i zwijanie kęsów ciasta.

Rogalikarka formuje i wydłuża ciasta na bagietki, paluchy, podłużne bochenki chleba.

Przyśpiesza pracę w piekarni, sklepach, cukierniach, małych i średnich przedsiębiorstwach czy hotelach.

Maksymalna długość formowanej bagietki to 50 cm.

Rogalikarka zapewnia doskonały kształt formowanego ciasta za każdym razem. Posiada wbudowane narzędzie do francuskich bagietek.

Charakterystyka produktu: 

  • konstrukcja ze stali nierdzewnej
  • wydłuża ciasto o zakresie gramatur 20 - 1000 g
  • regulacja grubości ciasta odbywa się za pomocą ustawienia odległości między wałkami
  • wyposażona w taśmy przenośnikowe z wełnianą powłoką filcową
  • dwa polerowane i chromowane wałki zamontowane na wysokiej jakości łożyskach
  • doskonały i powtarzalny za każdym razem kształt ciasta
  • dzięki chromowanej powłoce ciasto nie przywiera
  • możliwość przeniesienia uformowanego ciasta do przedniej lub tylnej półki odbiorczej
  • możliwość odłączenia taśm rolujących, tak aby urządzenie służyło do rozwałkowywania ciasta na pizzę (spodów do pizzy)
  • wbudowane narzędzie do francuskich bagietek pozwalające na wydłużenie procesu zwijania i wałkowania ciasta, aby osiągnąć dokładną pożądaną długość i grubość formowanego ciasta
  • osłony zabezpieczające i dwie boczne ścianki wykonane ze stali nierdzewnej z dodatkiem specjalnego stopu nierdzewnego aluminium polerowanego - nie osadza się kurz i mąka
  • przycisk bezpieczeństwa
  • łatwe czyszczenie
  • prosta obsługa
  • cicha i bezawaryjna praca urządzenia
  • nylonowe kółka ułatwiające przemieszczanie
  • wszystkie komponenty mające kontakt z żywnością spełniają normy HACCP

Parametry techniczne:

  • wymiary zewnętrzne: 880x1320x1200 mm
  • zakres wagi ciasta: 20-1000 g
  • wydajność: 1000/1500 szt./h
  • szerokość wałka: 500 mm
  • moc: 0,55 kW
  • napięcie: 230/400 V
  • waga: 170 kg

Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 794186456 lub mailowo: biuro@4store.pl)

Imp02
FRFI500
Zobacz także