Bagieciarka piekarnicza, urządzenie do produkcji bagietek SM380S
Profesjonalna bagieciarka przeznaczona do formowania i wydłużania ciasta na bagietki, paluchy, podłużne bochenki chleba.
Profesjonalna bagieciarka przeznaczona do formowania i wydłużania ciasta na bagietki, paluchy, podłużne bochenki chleba.
Przyśpiesza pracę w piekarni, sklepach, małych i średnich przedsiębiorstwach czy hotelach.
Maksymalna długość formowanej bagietki to 75 cm.
Charakterystyka produktu:
- wydłuża ciasto do każdego rodzaju pieczywa, o zakresie gramatur 50 - 1200 g
- regulacja grubości ciasta odbywa się za pomocą ustawienia odstępów między walcami za pomocą dwóch dźwigni
- wyposażona w taśmy przenośnikowe z powłoką filcową
- obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
- otwór załadowczy wykonany ze stali nierdzewnej
- wysuwana półka odbiorcza
- przycisk bezpieczeństwa
- silnik z napędem łańcuchowym
Parametry techniczne:
- wymiary zewnętrzne: 980x680x680 mm
- zakres wagi ciasta: 50-1200 g
- wydajność chwilowa: 1200 szt./h
- maksymalna długość ciasta: 750 mm
- moc: 0,37 kW
- napięcie: 400 V
- waga: 250 kg
Wyposażenie opcjonalne dodatkowo płatne:
- prowadnice do ustawienia pożądanej długości formowanego ciasta
- otwór załadowczy z ruchomą pokrywą do załadowania ciasta, zwiększającym bezpieczeństwo użytkowania
- podstawa jezdna z półką
Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 794186456 lub mailowo: biuro@4store.pl)
SM380S
Zobacz także