Bagieciarka piekarnicza, rogalikarka, urządzenie do produkcji bagietek, paluchów, FR630 Imp02 Pozostałe - 4store.pl
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-25,5%

Bagieciarka piekarnicza, rogalikarka, urządzenie do produkcji bagietek, paluchów, FR630

Profesjonalna bagieciarka przeznaczona do produkcji bagietek, paluchów i bochenków chleba poprzez wałkowanie i zwijanie kęsów ciasta.

22 129,85 zł Brutto

17 991,75 zł Netto

29 704,50 zł -25,5%


17 991,75 zł netto
help_outlineZapytaj o produkt
Bagieciarka piekarnicza, rogalikarka, urządzenie do produkcji bagietek, paluchów, FR630

Bagieciarka piekarnicza, rogalikarka, urządzenie do produkcji bagietek, paluchów, FR630

Profesjonalna bagieciarka przeznaczona do produkcji bagietek, paluchów i bochenków chleba poprzez wałkowanie i zwijanie kęsów ciasta.

Akceptuję zasady polityki prywatności  

 

Pobierz kartę produktu

Profesjonalna bagieciarka przeznaczona do produkcji bagietek, paluchów i bochenków chleba poprzez wałkowanie i zwijanie kęsów ciasta.

Rogalikarka formuje i wydłuża ciasta na bagietki, paluchy, podłużne bochenki chleba.

Przyśpiesza pracę w piekarni, sklepach, cukierniach, małych i średnich przedsiębiorstwach czy hotelach.

Maksymalna długość formowanej bagietki to 63 cm.

Rogalikarka zapewnia doskonały kształt formowanego ciasta za każdym razem.

Charakterystyka produktu: 

  • wydłuża ciasto o zakresie gramatur 20 - 1000 g
  • regulacja grubości ciasta odbywa się za pomocą ustawienia odległości między wałkami
  • wyposażona w taśmy przenośnikowe z wełnianą powłoką filcową
  • dwa polerowane i chromowane wałki zamontowane na wysokiej jakości łożyskach
  • doskonały i powtarzalny za każdym razem kształt ciasta
  • dzięki chromowanej powłoce ciasto nie przywiera
  • możliwość przeniesienia uformowanego ciasta do przedniej lub tylnej półki odbiorczej
  • możliwość odłączenia taśm rolujących, tak aby urządzenie służyło do rozwałkowywania ciasta na pizzę (spodów do pizzy)
  • osłony zabezpieczające i dwie boczne ścianki wykonane ze stali nierdzewnej z dodatkiem specjalnego stopu nierdzewnego aluminium polerowanego - nie osadza się kurz i mąka
  • przycisk bezpieczeństwa
  • łatwe czyszczenie
  • prosta obsługa
  • cicha i bezawaryjna praca urządzenia
  • nylonowe kółka ułatwiające przemieszczanie
  • wszystkie komponenty mające kontakt z żywnością spełniają normy HACCP

Parametry techniczne:

  • wymiary zewnętrzne: 930x880x1200 mm
  • zakres wagi ciasta: 20-1000 g
  • wydajność: 1000/1500 szt./h
  • szerokość wałka: 630 mm
  • moc: 0,55 kW
  • napięcie: 230/400 V
  • waga: 160 kg

Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 794186456 lub mailowo: biuro@4store.pl)

Imp02
FR630
Zobacz także