Wałkowarka piekarnicza, wałkownica do ciasta, wolnostojąca, SM520F
Profesjonalna wałkownica wolnostojąca przeznaczona do rozwałkowywania ciasta francuskiego, półfrancuskiego, pierogowego, kruchego a nawet drożdżowego na strudle.
Profesjonalna wałkownica wolnostojąca przeznaczona do rozwałkowywania ciasta francuskiego, półfrancuskiego, pierogowego, kruchego a nawet drożdżowego na strudle.
Zastosowanie: w piekarniach, cukierniach, restauracjach, hotelach czy małych i średnich przedsiębiorstwach.
Charakterystyka produktu:
- nie „męczy” ciasta, czyli nie niszczy jego struktury
- prosta obsługa kierunku przesuwu taśmy za pomocą przycisków
- precyzyjna regulacja grubości wałkowanego ciasta za pomocą dźwigni sterującej w zakresie od 0 do 30 mm
- solidna konstrukcja
- łatwy demontaż skrobaków bez konieczności użycia narzędzi
- przycisk bezpieczeństwa
- ramiona można unieść i zdemontować
- wyposażona w pojemnik na mąkę
Parametry techniczne:
- wymiary zewnętrzne: 2610x1030x1170 mm
- wymiary zewnętrzne po podniesieniu ramiom: 1200x1030x1750 mm
- długość ramion: 2x980 mm
- szerokość wałka: 520 mm
- prędkość przesuwu taśmy: 50 cm/s
- zakres regulacji grubości ciasta: 1-30 mm
- napięcie: 400 V
- moc: 0,55 kW
- waga: 168 kg
Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 794186456 lub mailowo: biuro@4store.pl)
SM520F
Zobacz także