Wałkowarka piekarnicza, wałkownica do ciasta, wolnostojąca, SM520F Imp02 Pozostałe - 4store.pl
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-21%

Wałkowarka piekarnicza, wałkownica do ciasta, wolnostojąca, SM520F

Profesjonalna wałkownica wolnostojąca przeznaczona do rozwałkowywania ciasta francuskiego, półfrancuskiego, pierogowego, kruchego a nawet drożdżowego na strudle.

25 273,92 zł Brutto

20 547,90 zł Netto

31 992,30 zł -21%


20 547,90 zł netto
help_outlineZapytaj o produkt
Wałkowarka piekarnicza, wałkownica do ciasta, wolnostojąca, SM520F

Wałkowarka piekarnicza, wałkownica do ciasta, wolnostojąca, SM520F

Profesjonalna wałkownica wolnostojąca przeznaczona do rozwałkowywania ciasta francuskiego, półfrancuskiego, pierogowego, kruchego a nawet drożdżowego na strudle.

Akceptuję zasady polityki prywatności  

Profesjonalna wałkownica wolnostojąca przeznaczona do rozwałkowywania ciasta francuskiego, półfrancuskiego, pierogowego, kruchego a nawet drożdżowego na strudle.

Zastosowanie: w piekarniach, cukierniach, restauracjach, hotelach czy małych i średnich przedsiębiorstwach.

Charakterystyka produktu: 

  • nie „męczy” ciasta, czyli nie niszczy jego struktury
  • prosta obsługa kierunku przesuwu taśmy za pomocą przycisków
  • precyzyjna regulacja grubości wałkowanego ciasta za pomocą dźwigni sterującej w zakresie od 0 do 30 mm
  • solidna konstrukcja
  • łatwy demontaż skrobaków bez konieczności użycia narzędzi
  • przycisk bezpieczeństwa
  • ramiona można unieść i zdemontować
  • wyposażona w pojemnik na mąkę

Parametry techniczne:

  • wymiary zewnętrzne: 2610x1030x1170 mm
  • wymiary zewnętrzne po podniesieniu ramiom: 1200x1030x1750 mm
  • długość ramion: 2x980 mm
  • szerokość wałka: 520 mm
  • prędkość przesuwu taśmy: 50 cm/s
  • zakres regulacji grubości ciasta: 1-30 mm
  • napięcie: 400 V
  • moc: 0,55 kW
  • waga: 168 kg

Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 794186456 lub mailowo: biuro@4store.pl)

Imp02
SM520F
Zobacz także