Wałkownica elektryczna do pizzy, dwie pary wałków
Wałkownica elektryczna to profesjonalne urządzenie służące do rozwałkowania zimnego ciasta do pizzy, makaronu i pierogów. Sprawdzi się w dużej i małej gastronomii.
Wałkownica elektryczna to profesjonalne urządzenie służące do rozwałkowania zimnego ciasta do pizzy, makaronu i pierogów. Sprawdzi się w dużej i małej gastronomii.
Opis:
- przyśpiesza przygotowanie potraw
- zmniejsza czas pracy personelu
- nie nagrzewa ciasta podczas pracy
- dwie pary regulowanych wałków do ustawienia grubości ciasta 0-4 mm i nadania mu okrągłego kształtu
- osłony wałków
- w zestawie: elektryczny pedał nożny
- średnica ciasta: 26 do 45 cm
- gwarancja
Parametry:
- wymiary: 635 x 410 x (H) 680 mm
- wysokość: 650 mm
- długość: 420 mm
- szerokość: 450 mm
- moc (W): 370
- napięcie (V): 230
- waga: 41 kg
226643
Zobacz także