Wałkowarka, wałkownica do masy cukrowej, marcepanu SNP600
Wałkownica przeznaczona do wałkowania masy cukrowej, masy marcepanowej, ciasta francuskiego i innych rodzajów mas/ciast.
Wałkownica przeznaczona do wałkowania masy cukrowej, masy marcepanowej, ciasta francuskiego i innych rodzajów mas/ciast.
Sprawdzi się w dużej i małej gastronomii.
Specjalna konstrukcja wałków umożliwia idealne rozwałkowanie ciasta.
Charakterystyka produktu:
- wałek do ugniatania ciasta wykonany z tworzywa sztucznego
- obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
- regulacja grubości ciasta w zakresie 0 - 10 mm
- wzmocnione zębatki
- podajnik ciasta ze stali nierdzewnej
- praca bez wibracji
- temperatura ciasta podczas wałkowania nie zmienia się
- proste w użytkowaniu
- łatwe w utrzymaniu czystości
- niskie zużycie energii
Parametry techniczne:
- wymiary zewnętrzne: 740x470x440 mm
- ilość wałków: 1
- długość wałka: 600 mm
- maksymalna waga ciasta: 2000 g
- średnica ciasta: 580 mm
- kształt ciasta: prostokątny
- napięcie: 230 V
- moc: 0,37 kW
- waga: 47 kg
Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 794186456 lub mailowo: biuro@4store.pl)
SNP600
Zobacz także