Piec tunelowy, gazowy, SEG1700
Piec tunelowy to urządzenie nadające się do wszystkich rodzajów produktów od pizzy do wyrobów gastronomicznych i cukierniczych, gwarantujące równomierne pieczenie, prędkość i oszczędność czasu.
Piec tunelowy to urządzenie nadające się do wszystkich rodzajów produktów od pizzy do wyrobów gastronomicznych i cukierniczych, gwarantujące równomierne pieczenie, prędkość i oszczędność czasu.
Pieczenie odbywa się poprzez równomierny nadmuch dwóch strumieni gorącego powietrza.
Przeznaczony jest do ciągłego i seryjnego użytku, np. w sieciach restauracji.
Zastosowanie: duże pizzerie, cukiernie
Charakterystyka produktu:
- piec gazowy
- wydajny
- niskie zużycie energii
- prosty w użytkowaniu
- regulacja prędkości przesuwu taśmy zapewniają wysokie tempo produkcji oraz wydajność
- intuicyjny elektroniczny panel sterowania
- ustawienie czasu pieczenia produktu od 1 do 30 minut
- możliwość zapisywania swoich receptur dla każdego rodzaju pieczonego produktu
- pieczenie odbywa się przez nadmuch dwóch strumieni gorącego powietrza
- możliwość piętrowania pieców
- możliwość ustawienia temperatur w zakresie 90°C - 300°C
- funkcja stand by
- konstrukcja wykonana ze stali nierdzewnej
- boczne drzwiczki z oknem wizyjnym
- duża powtarzalność wypieku
- podstawa jezdna
Parametry techniczne:
- wymiary zewnętrzne: 1218x1957x570 mm
- wymiary komory: 655x915x87 mm
- wymiary zewnętrzne z podstawą: 1218x1957x1700 mm
- wysokość podstawy: 1130 mm
- szerokość taśmy: 610 mm
- wydajność ø30 : 90 szt./h
- moc: 15 kW
- zużycie gazu: 1,3 m3/h
- waga: 251 kg
Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 794186456 lub mailowo: biuro@4store.pl)
SEG1700
Zobacz także