Kuter do mięsa Titane 45 Variateur
Kutry do mięsa to profesjonalne urządzenia do rozdrabniania mięsa. Służą do rozdrabniania i emulgowania mięsa, tłuszczu oraz dodatków smakowych. Przeznaczone do wykonywania farszu do wędlin i nie tylko. Kutry to urządzenia nie tylko funkcjonalne, ale także wygodne i łatwe w użytkowaniu oraz czyszczeniu.
Kutry do mięsa to profesjonalne urządzenia do rozdrabniania mięsa. Służą do rozdrabniania i emulgowania mięsa, tłuszczu oraz dodatków smakowych. Przeznaczone do wykonywania farszu do wędlin i nie tylko. Kutry to urządzenia nie tylko funkcjonalne, ale także wygodne i łatwe w użytkowaniu oraz czyszczeniu. Mogą być wyposażone w wyrzutnik oraz termometr. Urządzenia posiadają łatwe w obsłudze panele sterowania.
Cechy charakteryzujące model Titane 45 Variateur:
- w całości wykonany z Inox 1810
- misa z Inox odlewana (gr. od 1 do 2 cm)
- prędkości noży regulowana + prędkość mieszania
- 2 prędkość misy
- wyposażony w 2 silniki
- obudowa jednobryłowa
- wyposażony w 6 noży
- pokrywa wyciszająca
- minimalna szczelina między nożami a misą pozwala na otrzymanie bardzo gładkiego farszu/emulsji z zachowaniem niskiej temperatury farszu
- łatwy do mycia
- zgodny z normami CE
Parametry techniczne modelu Titane 45 Variateur:
- zasilanie: TRI, 400V, 50 Hz
- pojemność: 40 l
- prędkość misy: 8/16 obr/min
- prędkość noży: 1000-3600 obr/min
- moc silnika misy: 0,65 - 0,8 CV (0,47 - 5,8 Kw)
- moc silnika noży: 15 CV/ 11 Kw
- prędkość wsteczna noży - 150-300 obr/min
- waga: 395 kg
Opcje dodatkowo płatne:
- nóż (sztuka) - 441,60 zł netto
- termometr mechaniczny - 1081,00 zł netto
Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 794186456, lub mailowo: biuro@4store.pl)