Piła do mięsa i kości SX400 C
Piły do mięsa i kości mogą być wykorzystywane do krojenia mięsa świeżego oraz zamrożonego, z kością lub bez. Optymalna moc urządzenia oraz stabilna konstrukcja pozwalają na szybkie i precyzyjne cięcie. Konstrukcja oznacza się stabilnością, a także bardzo dużą wytrzymałością na urazy zewnętrzne. Piły posiadają wysokiej klasy ostrza, które są niezwykle ostre i trwałe.
Piły do mięsa i kości mogą być wykorzystywane do krojenia mięsa świeżego oraz zamrożonego, z kością lub bez. Optymalna moc urządzenia oraz stabilna konstrukcja pozwalają na szybkie i precyzyjne cięcie. Konstrukcja oznacza się stabilnością, a także bardzo dużą wytrzymałością na urazy zewnętrzne. Piły posiadają wysokiej klasy ostrza, które są niezwykle ostre i trwałe. Mogą być używane nawet przy intensywnej eksploatacji przy krojeniu bardzo twardych elementów (kości, zamrożone mięso). Dodatkowym atutem są zamontowane przy urządzeniu zgarniaki, które ułatwiają montaż taśmy oraz jej czyszczenie.
Cechy charakteryzujące model SX400 C:
- w całości wykonana z Inox 1810
- solidna obudowa
- naciąg taśmy automatyczny
- prowadnica górna taśmy tnącej zapewnia prawidłowe ułożenie taśmy
- silnik i elementy elektryczne szczelnie zabezpieczone przed dostaniem się wody
- koło zamachowe INOX
- z ruchomym wózkiem
- certyfikat ADIVE
- zgodna z normami CE
- piła stołowa
Parametry techniczne modelu SX400 C:
- zasilanie: TRI 400 V, 50 Hz
- silnik: 4 CV(3 Kw)
- zakres cięcia: 419 x 380
- długość taśmy( brzeszczot): 3150 x 16 mm
- prędkość taśmy: 29 m/s
- koło INOX: 400 mm
- waga: 265 kg
Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 794186456, lub mailowo: biuro@4store.pl)