Owoce i warzywa w supermarketach - publikacja cyfrowa, zasady merchandisingu, personel, przechowywanie
Podstawowe zasady merchandisingu owoców i warzyw. Przykłady, zdjęcia, zadania dla personelu sklepu i kierownictwa.
Podstawowe zasady merchandisingu owoców i warzyw. Przykłady, zdjęcia, zadania dla personelu sklepu i kierownictwa.
Oprócz omówienia zasad merchandisingu wraz z praktycznymi zaleceniami - materiał zawiera tabele z:
- zalecanymi temperaturami przechowywania owoców i warzyw
- zastawieniem owoców i warzyw wrażliwych i niewrażliwych na elylen (eten)
- zalecanych powiększanych prezentacji na wybrane owoce i warzywa zależnie od miesięcy, pór roku.
Potrzebujesz więcej informacji? Chcesz skorzystać z profesjonalnego szkolenia przygotowanego pod potrzeby Twojego sklepu?
Zadzwoń lub napisz !!! +48 794186456 biuro@4store.pl
For publikacja cyfrowa
Zobacz także