Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide CSV-26 CAS Polska Sp. z o.o. Pozostałe - 4store.pl
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-15%

Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide CSV-26

Urządzenie do gotowania potraw w niskich temperaturach metodą Sous Vide. Metoda ta polega na długotrwałej obróbce termicznej produktów zapakowanych hermetycznie w zamkniętych woreczkach. Gotowanie odbywa się w kąpieli wodnej o obniżonej temperaturze gotowania w stosunku do tradycyjnego gotowania.

2 913,81 zł Brutto

2 368,95 zł Netto

3 428,01 zł -15%


2 368,95 zł netto
help_outlineZapytaj o produkt
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide CSV-26

Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide CSV-26

Urządzenie do gotowania potraw w niskich temperaturach metodą Sous Vide. Metoda ta polega na długotrwałej obróbce termicznej produktów zapakowanych hermetycznie w zamkniętych woreczkach. Gotowanie odbywa się w kąpieli wodnej o obniżonej temperaturze gotowania w stosunku do tradycyjnego gotowania.

Akceptuję zasady polityki prywatności  

 

Pobierz kartę produktu

Urządzenie do gotowania potraw w niskich temperaturach metodą Sous Vide. Metoda ta polega na długotrwałej obróbce termicznej produktów zapakowanych hermetycznie w zamkniętych woreczkach. Gotowanie odbywa się w kąpieli wodnej o obniżonej temperaturze gotowania w stosunku do tradycyjnego gotowania. Gotowane produkty są zawsze soczyste, delikatne i zachowują walory zdrowotne.

Cechy charakteryzujące urządzenie CAS CSV-26:

  • szybkie serwowanie świeżo przygotowanych porcji 
  • łatwe przechowywanie przygotowanych potraw
  • wydłużony czas przydatności do spożycia 
  • obudowa i pokrywa wykonana ze stali nierdzewnej
  • sterownik umożliwiający regulację temperatury wody w komorze roboczej
  • regulowany termostat
  • wbudowana pompa cyrkulacyjna zapewniająca intensywny przepływ wody
  • pompa gwarantująca utrzymanie stałej temperatury procesu
  • każda porcja równomiernie ogrzewana
  • masa brutto (kg) - 18,7
  • masa netto (kg) - 15,9 
  • pobór mocy ( W) - 2000 
  • pojemność komory - 26 l
  • wymiary komory roboczej (w x d x h) - 530 x 327 x 200 mm
  • wymiary opakowania (mm) - 680 x 495 x 410 
  • wymiary urządzenia (mm) - 570 x 370 x 310
  • zakres regulacji temperatury - do +85 st C
  • zasilanie - AC 220~240 V, 50/60 Hz 
CAS Sous Vide CSV-26
Zobacz także