Temperówka do czekolady, nablatowa, zbiornik 11 kg, CHOCOTOP11 Imp02 Akcesoria barmańskie - 4store.pl
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-21%

Temperówka do czekolady, nablatowa, zbiornik 11 kg, CHOCOTOP11

Temperówka do czekolady.

43 833,39 zł Brutto

35 636,90 zł Netto

55 485,30 zł -21%


35 636,90 zł netto
help_outlineZapytaj o produkt
Temperówka do czekolady, nablatowa, zbiornik 11 kg, CHOCOTOP11

Temperówka do czekolady, nablatowa, zbiornik 11 kg, CHOCOTOP11

Temperówka do czekolady.

Akceptuję zasady polityki prywatności  

Temperówka do czekolady.

Profesjonalne urządzenie, które pozwala na szybkie topienie i temperowanie czekolady, zapewniając jej stały przepływ i krystalizację podczas całego procesu.

Czekolada podgrzewana jest w zbiorniku a następnie chłodzona w ślimaku za pomocą czynnika chłodniczego.

Przeznaczenie: małe cukiernie, pracownie czekolady, lodziarnie, kawiarnie, hotele, restauracje.

Charakterystyka produktu: 

  • dwa osobne mocne, wydajne silniki zasilające pracę mieszadła i ślimaka
  • silnik przekładni ślimakowej z funkcją rewersu
  • wyjmowany ślimak ze stali nierdzewnej 
  • łatwe czyszczenie
  • dotykowy panel z możliwością programowania
  • funkcja automatycznego dozowania odpowiedniej ilości czekolady
  • tryb nocny
  • obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
  • w standardzie: pedał do sterowania przepływem czekolady
  • 4 antypoślizgowe nóżki
  • prosta obsługa

Parametry techniczne:

  • wymiary zewnętrzne: 550x500x720 mm
  • pojemność zbiornika: 11 l
  • napięcie: 230 V
  • moc: 1,75 kW
  • waga: 63 kg

Wyposażenie opcjonalne dodatkowo płatne:

  •  stół wibracyjny do form
  • wolnostojący stół wibracyjny do form

Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 794186456 lub mailowo: biuro@4store.pl)

Imp02
CHOCOTOP11
Zobacz także