Temperówka do czekolady, nablatowa, zbiornik 11 kg, CHOCOTOP11
Temperówka do czekolady.
Profesjonalne urządzenie, które pozwala na szybkie topienie i temperowanie czekolady, zapewniając jej stały przepływ i krystalizację podczas całego procesu.
Czekolada podgrzewana jest w zbiorniku a następnie chłodzona w ślimaku za pomocą czynnika chłodniczego.
Przeznaczenie: małe cukiernie, pracownie czekolady, lodziarnie, kawiarnie, hotele, restauracje.
Charakterystyka produktu:
- dwa osobne mocne, wydajne silniki zasilające pracę mieszadła i ślimaka
- silnik przekładni ślimakowej z funkcją rewersu
- wyjmowany ślimak ze stali nierdzewnej
- łatwe czyszczenie
- dotykowy panel z możliwością programowania
- funkcja automatycznego dozowania odpowiedniej ilości czekolady
- tryb nocny
- obudowa wykonana ze stali nierdzewnej
- w standardzie: pedał do sterowania przepływem czekolady
- 4 antypoślizgowe nóżki
- prosta obsługa
Parametry techniczne:
- wymiary zewnętrzne: 550x500x720 mm
- pojemność zbiornika: 11 l
- napięcie: 230 V
- moc: 1,75 kW
- waga: 63 kg
Wyposażenie opcjonalne dodatkowo płatne:
- stół wibracyjny do form
- wolnostojący stół wibracyjny do form
Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 794186456 lub mailowo: biuro@4store.pl)
CHOCOTOP11
Zobacz także