Piec do pizzy neapolitańskiej, 6x33 cm, AUGUSTO 6 E
Piec kopułowy do pizzy neapolitańskiej to połączenie tradycyjnego włoskiego wyglądu z nowoczesną technologią pieców elektrycznych.
Piec kopułowy do pizzy neapolitańskiej to połączenie tradycyjnego włoskiego wyglądu z nowoczesną technologią pieców elektrycznych.
Komora pieczenia wyłożona jest w całości ogniotrwałą ceramiką.
Air Trap System - dzięki wytworzonej przy wylocie z pieca bariery powietrza, gorące powietrze utrzymuje się wewnątrz komory bez potrzeby zamykania drzwiczek.
Charakterystyka produktu:
- opatentowany system AIR TRAP gwarantujący maksymalną oszczędność energii - nagromadzone gorące powietrze utrzymuje się wewnątrz komory bez konieczności zamykania drzwiczek
- 30% oszczędność energii względem innych pieców na rynku
- równomierne wypiekanie pizzy w całej komorze
- oddzielna kontrola temperatury grzałki górnej i dolnej (podwójna sonda temperatury)
- dolna ogniotrwała kamienna płyta o grubości 3 cm
- temperatura robocza 500 °C w 90 minut
- doskonała izolacja termiczna
- szeroki blat roboczy wykonany z postarzanego czarnego granitu
- komin z wyciągiem grawitacyjnym
- wewnętrzne oświetlenie LED
- elektroniczny panel sterowania
- solidna konstrukcja
- możliwość demontażu pieca na 5 części – pozwalająca na jego ułatwiony montaż
- proste użytkowanie
- podstawa na kółkach - mobilny
- kolor: miedź – malowana proszkowo stal nierdzewna
Parametry techniczne:
- wymiary zewnętrzne: 1620x1800x2160 mm
- wymiary wewnętrzne: 1040x700x125 mm
- wysokość komory: 125 mm
- temperatura: do 500°C
- pojemność pizz: Ø 33 cm: 6
- moc: 14,4 kW
- napięcie: 400 V
- waga: 455 kg
Wyposażenie opcjonalne dodatkowo płatne:
- podstawa zabudowana z 3 stron
- stojak na akcesoria
- nóżki wzmacniające stabilność podstawy
- kopuła w innym kolorze (czerwony, niebieski, złoty)
- niepomalowana kopuła (kolor biały)
Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 794186456 lub mailowo: biuro@4store.pl)
AUGUSTO 6 E
Zobacz także