Wałkowarka, wałkownica do ciasta SMR40
Wałkownica elektryczna to profesjonalne urządzenie służące do rozwałkowania ciasta na pizzę czy tortillę. Sprawdzi się w dużej i małej gastronomii.
Wałkownica elektryczna to profesjonalne urządzenie służące do rozwałkowania ciasta na pizzę czy tortillę. Sprawdzi się w dużej i małej gastronomii.
Wałkowarka przyspiesza pracę związaną z rozwałkowaniem ciasta. Dzięki wałkownicy można przygotować placek okrągły lub prostokątny.
Charakterystyka produktu:
- wałek do ugniatania ciasta i lej wrzutowy ciasta wykonane z tworzywa sztucznego
- obudowa wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
- regulacja grubości ciasta w zakresie 0 - 4 mm
- wzmocnione zębatki
- wałki nie przywierają do ciasta
- wałki posiadają micro wypustki, dzięki którym można rozwałkowywać nawet ciasto marcepanowe
- praca bez wibracji
- temperatura ciasta podczas wałkowania nie zmienia się
- proste w użytkowaniu
- łatwe w utrzymaniu czystości
- niskie zużycie energii
- różny kształt ciasta, zależny od przekręcenia ciasta pomiędzy wałkami
- 12 miesięczna gwarancja na terenie całej Polski
Parametry techniczne:
- wymiary zewnętrzne: 510x410x660 mm
- ilość wałków: 2
- długość wałka: 400 mm
- maksymalna waga ciasta: 80-500 g
- średnica ciasta: 380 mm
- kształt ciasta: okrągły
- napięcie: 230 V
- moc: 0,37 kW
- waga: 39 kg
Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 794186456 lub mailowo: biuro@4store.pl)
SMR40
Zobacz także