Kotleciarka / Steaker Bizerba + wkład nacinająco-kruszący S011
Najwygodniejszy profesjonalny steaker.
Wkład S011 nacinająco-kruszący do steaków i kotletów (w odróżnieniu od wkładu S012 - bardziej nacina włókna niż rozbija mięso).
Najwygodniejszy profesjonalny steaker.
Wkład S011 nacinająco-kruszący do steaków i kotletów (w odróżnieniu od wkładu S012 - bardziej nacina włókna niż rozbija mięso).
Urządzenie charakteryzuje:
- wysoka wydajność i łatwa obsługa, urządzenie odpowiednie do codziennej, ciągłej pracy
- wysokowydajny silnik prądu zmiennego z systemem chłodzenia wewnętrznego i specjalnym napędem pasowym dającym odpowiednią i efektywną liczbę obrotów wkładek
- duży zintegrowany z pokrywą otwór wlotowy
- szybkie gruntowne czyszczenie
- mechaniczne urządzenia zabezpieczające i instalacja elektryczna spełniające normy higieny i bezpieczeństwa, spełniające wymogi zgodne z europejskimi wytycznymi budowy maszyn
Dane techniczne:
- zasilanie 230V/50 Hz
- moc silnika 0,37 kW
- liczba obrotów wkładek tnących 100 obr/min
- wymiary zewnętrzne dł. x szer. x wys. 405x350x456 mm
- masa (z wkładką) 25 kg
- grubość płatu mięsa do 30 mm
Wkładka do zmiękczającego rozcinania włókien mięsa S011.
Biz s111 plus s011
Zobacz także