Owoce i warzywa w supermarketach - publikacja cyfrowa, zasady merchandisingu, personel, przechowywanie eformula.pl Szkolenia - 4
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Owoce i warzywa w supermarketach - publikacja cyfrowa, zasady merchandisingu, personel, przechowywanie

Podstawowe zasady merchandisingu owoców i warzyw. Przykłady, zdjęcia, zadania dla personelu sklepu i kierownictwa.

615,00 PLN (brutto) 500,00 PLN (netto)
500,00 PLN netto
Brutto

Podstawowe zasady merchandisingu owoców i warzyw. Przykłady, zdjęcia, zadania dla personelu sklepu i kierownictwa.

Oprócz omówienia zasad merchandisingu wraz z praktycznymi zaleceniami - materiał zawiera tabele z:

  • zalecanymi temperaturami przechowywania owoców i warzyw
  • zastawieniem owoców i warzyw wrażliwych i niewrażliwych na elylen (eten)
  • zalecanych powiększanych prezentacji na wybrane owoce i warzywa zależnie od miesięcy, pór roku.

Potrzebujesz więcej informacji? Chcesz skorzystać z profesjonalnego szkolenia przygotowanego pod potrzeby Twojego sklepu?

Zadzwoń lub napisz !!! +48 602102403 biuro.formula@gmail.com

For publikacja cyfrowa
Zobacz także