Kebab gazowy Profi Line Hendi
Kebab gazowy Profi Line
Produkt polecany dla małej gastronomii. Maksymalne wymiary beli mięsa: fi 300x(H) 650 mm.
Przy zakupie kebaba gazowego do 31 maja 2017 - nóż elektryczny do kebaba GRATIS (Zadzwoń - oferta ważna do 31 maja 2017 r. lub do wyczerpania zapasów.)
Kebab gazowy Profi Line
Produkt polecany dla małej gastronomii.
- Pracuje na gaz ziemny z możliwością zmiany na gaz butlowy
- Posiada wentyl bezpieczeństwa
- Regulacja odległości rożna od elementów grzewczych
- 4 palniki o mocy 12 kW
- 2 osłony termiczne ze stali nierdzewnej odchylane skrzydłowo (prawa i lewa) z możliwością ich odkręcenia
- Szeroka powierzchnia grzewcza skraca czas pieczenia
- U góry silnik z możliwością zmiany kierunku obrotów
- Długość rożna 900 mm, wsad mięsa od 50 kg do 80 kg, maksymalne wymiary beli mięsa: fi 300x(H) 650 mm
- Wyjmowana taca na wytopiony tłuszcz
- Waga 30 kg
Jak działa kebab gazowy?
Urządzenie jest zasilane gazem ziemnym lub gazem LPG. Jeżeli z jakiegoś powodu płomień w elementach
grzejnych zgaśnie, zawór bezpieczeństwa automatycznie odcina dopływ gazu. Obracanie szpikulca z kebabem
zapewnia dwukierunkowy silnik nawrotny prądu przemiennego. Szpikulec z mięsem jest trzymany przez górny i
dolny mechanizm blokady szpikulca.
226001
Zobacz także