Bagieciarka piekarnicza, rogalikarka, urządzenie do produkcji bagietek, paluchów, FBT 700
Profesjonalna bagieciarka przeznaczona do produkcji bagietek, paluchów i bochenków chleba poprzez wałkowanie i zwijanie kęsów ciasta.
Profesjonalna bagieciarka przeznaczona do produkcji bagietek, paluchów i bochenków chleba poprzez wałkowanie i zwijanie kęsów ciasta.
Rogalikarka formuje i wydłuża ciasta na bagietki, paluchy, podłużne bochenki chleba.
Przyśpiesza pracę w piekarni, sklepach, cukierniach, małych i średnich przedsiębiorstwach czy hotelach.
Maksymalna długość formowanej bagietki to 70 cm.
Rogalikarka zapewnia doskonały kształt formowanego ciasta za każdym razem.
Charakterystyka produktu:
- wydłuża ciasto o zakresie gramatur 50 - 1500 g
- regulacja grubości ciasta odbywa się za pomocą ustawienia odstępów między walcami za pomocą dźwigni
- wyposażona w taśmy przenośnikowe z powłoką filcową
- wałki powlekane tworzywem sztucznym zamontowane na wysokiej jakości łożyskach
- doskonały i powtarzalny za każdym razem kształt ciasta
- duża półka odbiorcza uformowanego ciasta
- przycisk bezpieczeństwa
- łatwe czyszczenie
- prosta obsługa
- cicha i bezawaryjna praca urządzenia
- wszystkie komponenty mające kontakt z żywnością spełniają normy HACCP
Parametry techniczne:
- wymiary zewnętrzne: 1100x980x770 mm
- zakres wagi ciasta: 50-1500 g
- wydajność: 1800 szt./h
- szerokość wałka: 700 mm
- moc: 0,75 kW
- napięcie: 230/400 V
- waga: 240 kg
Wyposażenie opcjonalne dodatkowo płatne:
- podstawa na kółkach
Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 794186456 lub mailowo: biuro@4store.pl)
FBT 700
Zobacz także