Automatyczna prasa do pizzy, system prasowania na zimno, średnica 500 mm, SP 50 Auto Imp02 Pozostałe - 4store.pl
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-21%

Automatyczna prasa do pizzy, system prasowania na zimno, średnica 500 mm, SP 50 Auto

Automatyczna prasa do pizzy z systemem prasowania na zimno.

54 376,33 zł Brutto

44 208,40 zł Netto

68 830,80 zł -21%


44 208,40 zł netto
help_outlineZapytaj o produkt
Automatyczna prasa do pizzy, system prasowania na zimno, średnica 500 mm, SP 50 Auto

Automatyczna prasa do pizzy, system prasowania na zimno, średnica 500 mm, SP 50 Auto

 

Automatyczna prasa do pizzy z systemem prasowania na zimno.

Sprawdzi się w dużej i małej gastronomii. 

Przeznaczona do obróbki wyrośniętego ciasta na pizzę.

Opatentowany system zimnego prasowania nie wpływa na konsystencję ciasta oraz jego strukturę.

Charakterystyka produktu: 

  • opatentowany system zimnego prasowania nie wpływa na konsystencję ciasta oraz jego strukturę
  • opatentowany system wałkowania za pomocą rolek znajdujących się w obrębie górnej płyty prasujące
  • efekt ręcznego zagniatania ciasta
  • elektroniczny panel sterowania
  • wyświetlacz LCD wskazuje czas, grubość ciasta oraz numer programu
  • możliwość zapisania 19 programów prasowania ciasta
  • dolna płyta prasująca podnoszona i opuszczana automatycznie
  • dolna tarcza wysuwana
  • automatyczny start/stop
  • obudowa ze stali malowanej proszkowo
  • tarcze prasujące zabezpieczone wełnianym filcem
  • niskie zużycie energii
  • płyty prasujące łatwo demontowalne
  • urządzenie może pracować w temperaturze od 5 do 40°C, o wilgotności powietrza nie przekraczającej 90%

Parametry techniczne:

  • wymiary: 502x728x768 mm
  • maksymalna średnica ciasta: 480-500 mm
  • wydajność: 200-250 szt./h
  • dopuszczalna gramatura ciasta:  100-1000 g
  • napięcie: 230 V
  • moc: 0,75 kW
  • waga: 115 kg

Wyposażenie opcjonalne dodatkowo płatne:

  • podstawa pod prasę

Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 794186456 lub mailowo: biuro@4store.pl)

Imp02
SP 50 Auto
Zobacz także