Urządzenie do gotowania ryżu 27 L
Urządzenie do gotowania ryżu z funkcją podtrzymania ciepła przeznaczony do profesjonalnego wykorzystania w branży gastronomicznej. Doskonałe dla restauracji serwujących sushi lub inne dania z ryżu, firm cateringowych oraz placówek zbiorowego żywienia.
Urządzenie do gotowania ryżu z funkcją podtrzymania ciepła przeznaczony do profesjonalnego wykorzystania w branży gastronomicznej. Doskonałe dla restauracji serwujących sushi lub inne dania z ryżu, firm cateringowych oraz placówek zbiorowego żywienia.
Urządzenie po zakończeniu gotowania automatycznie przechodzi w tryb podtrzymania ciepła dzięki czemu ryż przez kilka godzin utrzymuje wysoką temperaturę.
Dane techniczne:
- pojemność: 27 l
- załadunek 9 l suchego ryżu (50 porcji po 180ml)
- średnica: 380 mm
- wysokość: 240 mm
- wymiary: 56x49x40,5 cm
- materiał: SS / ABS
Opis:
- funkcja podtrzymania ciepła
- powierzchnia wewnętrzna z powłoką nieprzywierającą
- silikonowa mata zabezpieczająca przed przypaleniem i przywieraniem ryżu do dna
- wbudowany czujnik zabezpieczający przed pracą bez zbiornika
- wyjmowany pojemnik na skropliny
- obudowa ze stali nierdzewnej
- rękojeści i zamknięcia wykonane z mocnego, wytrzymałego ABS
- w zestawie: mata zabezpieczająca przed przypaleniem, miarka do ryżu, łyżka do nakładania, łopatka do mieszania
YAT YG-04696
Zobacz także