Piła do mięsa i kości SX350 C Dadaux Piły - 4store.pl
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-4 071,67 zł

Piła do mięsa i kości SX350 C

Piły do mięsa i kości mogą być wykorzystywane do krojenia mięsa świeżego oraz zamrożonego, z kością lub bez. Optymalna moc urządzenia oraz stabilna konstrukcja pozwalają na szybkie i precyzyjne cięcie. Konstrukcja oznacza się stabilnością, a także bardzo dużą wytrzymałością na urazy zewnętrzne. Piły posiadają wysokiej klasy ostrza, które są niezwykle ostre i trwałe.

36 645,07 zł Brutto

29 792,74 zł Netto

40 716,74 zł - 4 071,67 zł


29 792,74 zł netto
help_outlineZapytaj o produkt
Piła do mięsa i kości SX350 C

Piła do mięsa i kości SX350 C

 

Piły do mięsa i kości mogą być wykorzystywane do krojenia mięsa świeżego oraz zamrożonego, z kością lub bez. Optymalna moc urządzenia oraz stabilna konstrukcja pozwalają na szybkie i precyzyjne cięcie. Konstrukcja oznacza się stabilnością, a także bardzo dużą wytrzymałością na urazy zewnętrzne. Piły posiadają wysokiej klasy ostrza, które są niezwykle ostre i trwałe. Mogą być używane nawet przy intensywnej eksploatacji przy krojeniu bardzo twardych elementów (kości, zamrożone mięso). Dodatkowym atutem są zamontowane przy urządzeniu zgarniaki, które ułatwiają montaż taśmy oraz jej czyszczenie. 

Cechy charakteryzujące model SX350 C:

  • w całości wykonana z Inox 1810
  • solidna obudowa
  • naciąg taśmy automatyczny 
  • prowadnica górna taśmy tnącej zapewnia prawidłowe ułożenie taśmy
  • silnik i elementy elektryczne szczelnie zabezpieczone przed dostaniem się wody  
  • koło zamachowe INOX
  • stół przesuwny
  • ruchomy wózek
  • certyfikat ADIVE
  • zgodna z normami CE 
  • piła stołowa 

Parametry techniczne modelu SX350 C:

  • zasilanie: TRI 400 V, 50 Hz
  • silnik: 2,5 CV(1,84 Kw)
  • zakres cięcia: 300 x 340
  • długość taśmy( brzeszczot): 2490 x 16 mm
  • prędkość taśmy: 23 m/s
  • koło INOX: 320 mm
  • waga: 145 kg

Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 794186456, lub mailowo: biuro@4store.pl)

Dadaux
Ddx SX350C
Zobacz także