Piła do mięsa i kości SX220
Piły do mięsa i kości mogą być wykorzystywane do krojenia mięsa świeżego oraz zamrożonego, z kością lub bez. Optymalna moc urządzenia oraz stabilna konstrukcja pozwalają na szybkie i precyzyjne cięcie. Konstrukcja oznacza się stabilnością, a także bardzo dużą wytrzymałością na urazy zewnętrzne. Piły posiadają wysokiej klasy ostrza, które są niezwykle ostre i trwałe.
Piły do mięsa i kości mogą być wykorzystywane do krojenia mięsa świeżego oraz zamrożonego, z kością lub bez. Optymalna moc urządzenia oraz stabilna konstrukcja pozwalają na szybkie i precyzyjne cięcie. Konstrukcja oznacza się stabilnością, a także bardzo dużą wytrzymałością na urazy zewnętrzne. Piły posiadają wysokiej klasy ostrza, które są niezwykle ostre i trwałe. Mogą być używane nawet przy intensywnej eksploatacji przy krojeniu bardzo twardych elementów (kości, zamrożone mięso). Dodatkowym atutem są zamontowane przy urządzeniu zgarniaki, które ułatwiają montaż taśmy oraz jej czyszczenie.
Cechy charakteryzujące model SX220:
- w całości wykonana z Inox 1810
- solidna obudowa
- naciąg taśmy automatyczny
- silnik i elementy elektryczne szczelnie zabezpieczone przed dostaniem się wody
- koło zamachowe INOX
- stół stały
- certyfikat ADIVE
- zgodna z normami CE
- piła stołowa
Parametry techniczne modelu SX220:
- zasilanie: TRI 400 V, 50 Hz
- silnik: 1,5 CV(1,1 Kw)
- zakres cięcia: 200 x 230
- długość taśmy( brzeszczot): 1740 x 16 mm
- prędkość taśmy: 17 m/s
- koło INOX: 220 mm
- waga: 70 kg, 90 kg z cokołem
Opcje dodatkowo płatne:
- podstawka INOX o wys. 553 mm dla wys. pracy 963 mm - 1232,80 zł netto
- silnik 230 V jednofazowy - 920,00 zł netto
Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 794186456, lub mailowo: biuro@4store.pl)