Wilk maszynka do mięsa Kitchen Line 12 z sitkiem 6 i 8 mm Hendi Maszynki do mięsa - 4store.pl
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wilk maszynka do mięsa Kitchen Line 12 z sitkiem 6 i 8 mm

Wilk do mięsa Top Line 8 z sitkiem 6 i 8 mm. Duża wydajność chwilowa umożliwia szybką obsługę klientów. Sitko, nóż i ślimak ze stali nierdzewnej.

2 026,79 PLN (brutto) 1 647,80 PLN (netto)
1 647,80 PLN netto
Brutto

Jak sprawnie obsłużyć klientów? - Profesjonalny wilk/maszynka do mięsa Kitchen Line 12, marki Hendi. Doskonale sprawdza się w większych sklepach, restauracjach. Duża wydajność chwilowa (do 100 kg/h) umożliwia szybką obsługę klientów. Sitko nóż i ślimak ze stali nierdzewnej.

Opis maszynki:

- 24 miesiące gwarancji

– Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry 
– Lej załadowczy i głowica wykonane z polerowanego stopu aluminium
– Prosty demontaż ułatwia czyszczenie urządzenia
– Silnik posiada zabezpieczenie przed przegrzaniem
– Gardziel wykonana z odlewu żeliwa
– Lejek do kiełbas z polipropylenu w zestawie
– Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
– 2 sitka z otworami 6 i 8 mm wykonane ze stali nierdzewnej
– Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
– Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
– Przycisk resetujący chroniący przed przeciążeniem
– Antypoślizgowe nóżki
– Wyłącznik zgodny z normami EC i CE
– Wydajność chwilowa 100 kg/h (210 802) i 200 – 220 kg/h (210 819)
– prędkość obrotowa: 170 (rpm)

UWAGA – Maszyna nie jest przeznaczona do pracy ciągłej 
Po każdych 10-15 minutach pracy należy zrobić minimum 5 minutową przerwę 
Nie dopuszczać do przegrzania silnika

W zestawie:
– 2 sitka z otworami ø6 mm i ø8 mm ze stali nierdzewnej
– Nóż i ślimak wykonane ze stali nierdzewnej
– Lejek do kiełbas z polipropylenu
– Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
– Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej (po 15 min. pracy wyłączyć do ostygnięcia ok. 5 min)
– Silnik o mocy  550 W
– Wydajność chwilowa: do 150 kg/h
– Średnica sitka ø69,8 mm
– Waga: 24,5 kg

link do filmu: https://youtu.be/srdryHBOpAs

210802
Zobacz także