Wkład nacinająco-kruszący S011, S012, S021 do kotleciarki, steakera Bizerba (bez napedu)
Najwygodniejszy, dostępny na rynku profesjonalny steaker.
Dostępne wkłady (przystawki):
- wkład S 011, przystawka do nacinania włókien i delikatnego zmiękczania mięsa, idealna do steków
- wkład S 012, przystawka do nacinania, zmiękczania i spajania kawałków, bardziej rozbija mięso
- wkład S 021, przystawka do rozcinania na paseczki i przygotowywania sałatek
Wkłady (przystawki) do profesjonalnego steakera Bizerba.
Dzięki zmiękczającemu nacinaniu włókien mięsa przyspiesza i ułatwia marynowanie oraz skraca się czas potrzebny do obróbki termicznej.
Link do filmu Steaker Bizerba
Dostępne wkłady (przystawki):
- wkład S 011, przystawka do nacinania włókien i delikatnego zmiękczania mięsa, idealna do steków. Dwa łożyskowane walce, na każdym 41 tarcz nożowych, na każdej tarczy 12 ostrzy (984 nacięcia na 1 cykl roboczy).
- wkład S 012, przystawka do nacinania, zmiękczania i spajania kawałków, bardziej rozbija mięso. Tarcze umieszczone są spiralnie co oprócz głębszych nacięć powoduje naciągnięcie i rozbicie włókien.
- wkład S 021, przystawka do rozcinania na paseczki i przygotowywania sałatek, również do precyzyjnego cięcia warzyw, owoców, ogórków, grzybów, cebuli, gyrosa itd. (dwa walce nożowe z nożami krążkowymi ograniczają zgniatanie oraz miażdżenie mięsa). Szerokość paseczka: 4, 6, 8, 10, 12, 20 mm.
Dane techniczne:
- liczba obrotów wkładek tnących 100 obr/min
- grubość płatu mięsa do 30 mm
BIZ S111 plus S011
- Produkt PREMIUM (najlepsze profesjonalne rozwiązanie)
- Premium
Zobacz także