Wkład nacinająco-kruszący S011, S012, S021 do kotleciarki, steakera Bizerba (bez napedu) Bizerba Kotleciarki - 4store.pl
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Wkład nacinająco-kruszący S011, S012, S021 do kotleciarki, steakera Bizerba (bez napedu)

Najwygodniejszy, dostępny na rynku profesjonalny steaker.

Dostępne wkłady (przystawki):

  • wkład S 011, przystawka do nacinania włókien i delikatnego zmiękczania mięsa, idealna do steków
  • wkład S 012, przystawka do nacinania, zmiękczania i spajania kawałków, bardziej rozbija mięso
  • wkład S 021, przystawka do rozcinania na paseczki i przygotowywania sałatek
  • wkład S 011
  • wkład S 012
  • wkład S 021 paski 4 mm
  • wkład S 021 paski 6 mm
  • wkład S 021 paski 8 mm
3 996,27 PLN (brutto) 3 249,00 PLN (netto)
3 249,00 PLN netto
Brutto

Wkłady (przystawki) do profesjonalnego steakera Bizerba.

Dzięki zmiękczającemu nacinaniu włókien mięsa przyspiesza i ułatwia marynowanie oraz skraca się czas potrzebny do obróbki termicznej.

Link do filmu Steaker Bizerba

Dostępne wkłady (przystawki):

  • wkład S 011, przystawka do nacinania włókien i delikatnego zmiękczania mięsa, idealna do steków. Dwa łożyskowane walce, na każdym 41 tarcz nożowych, na każdej tarczy 12 ostrzy (984 nacięcia na 1 cykl roboczy).
  • wkład S 012, przystawka do nacinania, zmiękczania i spajania kawałków, bardziej rozbija mięso. Tarcze umieszczone są spiralnie co oprócz głębszych nacięć powoduje naciągnięcie i rozbicie włókien.
  • wkład S 021, przystawka do rozcinania na paseczki i przygotowywania sałatek, również do precyzyjnego cięcia warzyw, owoców, ogórków, grzybów, cebuli, gyrosa itd. (dwa walce nożowe z nożami krążkowymi ograniczają zgniatanie oraz miażdżenie mięsa). Szerokość paseczka: 4, 6, 8, 10, 12, 20 mm.

Dane techniczne:

  • liczba obrotów wkładek tnących 100 obr/min
  • grubość płatu mięsa do 30 mm
BIZ S111 plus S011
100 Przedmioty
Produkt PREMIUM (najlepsze profesjonalne rozwiązanie)
Premium
Zobacz także