Kotleciarka, steaker, tenderyzator Bizerba: napęd + wkład nacinająco-kruszący S011, S012, S021 Bizerba Kotleciarki - 4store.pl
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kotleciarka, steaker, tenderyzator Bizerba: napęd + wkład nacinająco-kruszący S011, S012, S021

Najwygodniejszy, dostępny na rynku profesjonalny steaker.

Dostępne wkłady (przystawki):

  • wkład S 011, przystawka do nacinania włókien i delikatnego zmiękczania mięsa, idealna do steków
  • wkład S 012, przystawka do nacinania, zmiękczania i spajania kawałków, bardziej rozbija mięso
  • wkład S 021, przystawka do rozcinania na paseczki i przygotowywania sałatek
  • Sam napęd s111 plus
  • wkład S 011
  • wkład S 012
8 720,70 PLN (brutto) 7 090,00 PLN (netto)
7 090,00 PLN netto
Brutto

Najwygodniejszy, dostępny na rynku profesjonalny steaker - czyli urządzenie do nacinania, krojenia w paseczki i zmiękczania mięsa. 

Link do filmu: Steaker Bizerba

Dzięki zmiękczającemu nacinaniu włókien mięsa przyspiesza i ułatwia marynowanie oraz skraca się czas potrzebny do obróbki termicznej.

Napęd Carneoline  S111 charakteryzuje:

  • wysoka wydajność i łatwa obsługa, urządzenie odpowiednie do codziennej, ciągłej pracy
  • wysokowydajny silnik prądu zmiennego z wewnętrznym systemem chłodzenia i specjalnym napędem pasowym dającym odpowiednią i efektywną liczbę obrotów wkładek
  • duży zintegrowany z pokrywą otwór wlotowy
  • mechaniczne urządzenia zabezpieczające i instalacja elektryczna spełniające normy higieny i bezpieczeństwa, spełniające wymogi zgodne z europejskimi wytycznymi budowy maszyn
  • dwuczęściowe wkłady tnące można wyjąć z korpusu bez użycia narzędzi i przenieść do zmywarki w celu dokładnego umycia
  • szybkie, gruntowne czyszczenie
  • kompaktowe, niewywrotne ustawienie, obsługa od frontu

Dostępne wkłady (przystawki):

  • wkład S 011, przystawka do nacinania włókien i delikatnego zmiękczania mięsa, idealna do steków
  • wkład S 012, przystawka do nacinania, zmiękczania i spajania kawałków, bardziej rozbija mięso
  • wkład S 021, przystawka do rozcinania na paseczki i przygotowywania sałatek, również do precyzyjnego cięcia warzyw, owoców, ogórków, grzybów, cebuli, gyrosa itd. (dwa walce nożowe z nożami krążkowymi ograniczają zgniatanie oraz miażdżenie mięsa). Szerokość paseczka: 4, 6, 8, 10, 12, 20 mm.

Dane techniczne:
- zasilanie 230V/50 Hz
- moc silnika 0,37 kW
- liczba obrotów wkładek tnących 100 obr/min
- wymiary zewnętrzne dł. x szer. xwys. 405x350x456
- ciężar (z wkładką): 25 kg
- grubość płatu mięsa do 30 mm

BIZ s111
Zobacz także