Kotleciarka, steaker Slico E650
Kotleciarki do cięcia mięsa na kotlety to profesjonalne urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej pozwalające szybko i wygodnie przygotować dużą ilość kotletów. Wykorzystywane na szeroką skale w przemyśle mięsnym, lokalach gastronomicznych,restauracjach, sklepach mięsnych czy firmach cateringowych.
Kotleciarki do cięcia mięsa na kotlety to profesjonalne urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej pozwalające szybko i wygodnie przygotować dużą ilość kotletów. Wykorzystywane na szeroką skale w przemyśle mięsnym, lokalach gastronomicznych,restauracjach, sklepach mięsnych czy firmach cateringowych.
Cechy charakteryzujące model Slico E650:
- w całości wykonana z Inox 1810
- 1 prędkość: 160 cięć/min
- regulacja grubości cięcia od 0 do 40 mm
- drzwi uchylne
- dostępna z drzwiami stałymi
- system posuwu elektryczny i skokowy
- możliwość regulacji grubości cięcia podczas cięcia
- powrót automatyczny popychacza
- przystosowany do mycia pod ciśnieniem
- na nóżkach z kółkami
- wyładunek stały
- zgodny z normami CE
Parametry techniczne modelu Slico E650:
- zasilanie: TRI, 400V, 50 Hz
- silnik: 2 + 0,75 CV(1,5 + 0,55 Kw)
- wymiary załadunku: 175 x 200 x 670 mm
- waga: 120 kg
Opcje dodatkowo płatne:
- nóż gładki - 2392,00 zł netto
- nóż z ząbkami - 2461,00 zł netto
- wyładunek mobilny - 1058,00 zł netto
- dodatkowy popychacz ze sprężyną - 1334,00 zł netto
Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 794186456, lub mailowo: biuro@4store.pl)