Prasa do pizzy, system prasowania na zimno, średnica 500 mm, SP 50 Imp02 Pozostałe - 4store.pl
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-21%produkt niedostępny

Prasa do pizzy, system prasowania na zimno, średnica 500 mm, SP 50

Prasa do pizzy z systemem prasowania na zimno.

33 475,07 zł Brutto

27 215,50 zł Netto

42 373,50 zł -21%


27 215,50 zł netto
block produkt niedostępny
help_outlineZapytaj o produkt
Prasa do pizzy, system prasowania na zimno, średnica 500 mm, SP 50

Prasa do pizzy, system prasowania na zimno, średnica 500 mm, SP 50

Prasa do pizzy z systemem prasowania na zimno.

Akceptuję zasady polityki prywatności  

Prasa do pizzy z systemem prasowania na zimno.

Sprawdzi się w dużej i małej gastronomii. 

Przeznaczona do obróbki wyrośniętego ciasta na pizzę.

Opatentowany system zimnego prasowania nie wpływa na konsystencję ciasta oraz jego strukturę.

Charakterystyka produktu: 

  • opatentowany system zimnego prasowania nie wpływa na konsystencję ciasta oraz jego strukturę
  • opatentowany system wałkowania za pomocą rolek znajdujących się w obrębie górnej płyty prasujące
  • efekt ręcznego zagniatania ciasta
  • grubość ciasta można precyzyjnie regulować w 15-stopniowej skali
  • dolna płyta prasująca podnoszona manualnie za pomocą dźwigni
  • automatyczny start/stop
  • obudowa ze stali malowanej proszkowo
  • tarcze prasujące zabezpieczone wełnianym filcem
  • niskie zużycie energii
  • płyty prasujące łatwo demontowalne
  • urządzenie może pracować w temperaturze od 5 do 40°C, o wilgotności powietrza nie przekraczającej 90%

Parametry techniczne:

  • wymiary: 700x820x840 mm
  • maksymalna średnica ciasta: 500 mm
  • wydajność: 200-250 szt./h
  • dopuszczalna gramatura ciasta:  100-1000 g
  • napięcie: 230 V
  • moc: 0,75 kW
  • waga: 150 kg

Wyposażenie opcjonalne dodatkowo płatne:

  • podstawa pod prasę
  • obręcz do uzyskania pizzy z rantem

Więcej informacji można uzyskać (telefonicznie: 794186456 lub mailowo: biuro@4store.pl)

Imp02
SP 50
Zobacz także