Nóż elektryczny do kebaba, ostrze fi 100mm, H 194mm, stal nierdzewna, z ostrzałką, moc 80W, Kitchen Line Hendi Dla bistro, resta
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nóż elektryczny do kebaba, ostrze fi 100mm, H 194mm, stal nierdzewna, z ostrzałką, moc 80W, Kitchen Line

Nóż do kebaba, ostrze ze stali nierdzewnej fi 100 mm, H 194 mm, przewodowy.

631,61 PLN (brutto) 513,50 PLN (netto)
513,50 PLN netto
Brutto

Nóż do kebaba, ostrze ze stali nierdzewnej fi 100 mm, H 194 mm, przewodowy.

Przeznaczony do krojenia dowolnego rodzaju pieczonego mięsa z kebaba w warunkach profesjonalnych, dla restauracji i małej gastronomii (gyros).

  • Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej AISI 304
  • W zestawie 1 nóż gładki i 1 ząbkowany
  • Średnica ostrza 100 mm
  • Wydajność: do 60 kg/h
  • Łatwa regulacja grubości krojenia w zakresie 0-8 mm
  • Osłona ostrza ze stali AISI 304, zapewnia bezpieczeństwo w trakcie krojenia
  • Uchwyt i obudowa silnika z antypoślizgowego tworzywa
  • Zintegrowany z obudową włącznik powrotny ON/OFF
  • Zabezpieczenie przed przeciążeniem z przyciskiem resetującym
  • Ostrzałka noża w zestawie
  • Prędkość: 2600 obr./min.
  • Waga 1 kg
267240
Zobacz także